'BOCNULI' JE PITANJEM

Neda Ukraden zbog jednog pitanja novinara prekinula intervju: 'Nema razloga za zlobu'

Neda Ukraden
Screenshot
27.05.2022.
u 18:29

Neda je na pitanja novinara odgovarala u Beogradu, a pitanje o odnosu prema Konstrakti ju je uznemirilo.

Pjevačica Neda Ukraden (71) prisustvovala je jednom svečanom događaju u Beogradu te davala izjave za medije. U razgovoru za srpski Blic Neda je otkrila da radi punom parom, a ubrzo nakon toga prekinula intervju.

- Zaista radim kao '86. u najboljim godinama - pohvalila se Neda, koja je na događaju zablistala u elegantnom ružičastom odijelu.

Nakon toga Ukraden je upitana da prokomentira svoj odnos prema pjevačici Ani Đurić Konstrakti koja je predstavljala Srbiju na Euroviziji s pjesmom 'In Corpore Sano' i osvojila visoko peto mjesto.

Naime, Neda je Konstraktu podržala uoči Eurovizije, no na srpskom izboru za pjesmu koja će predstavljati ovu zemlju, gdje je bila članica žirija, Konstrakti je dala nula bodova.

Neda je Konstrakti podršku pružila preko društvenih mreža pred nastup na drugoj polufinalnoj večeri, a tada su je zbog svega opako napali brojni korisnici ove društvene mreže. Neki su njezin potez nazvali licemjernim.

"Sjećamo se što si napravila, kad si joj dala nula bodova", "Kako te nije sram?", "Sad se sjetila podržavati", bili su neki od komentara tada. 

Očito je bilo da je pitanje Nedu uznemirilo, a nakon toga se zahvalila novinarima te prekinula intervju

. - Ja vam se zahvaljujem, daje ne bih komentirala. Vi mene jako dobro razumijete, nema razloga za zlobu – rekla je Neda na to pitanje i odšetala.

Ključne riječi

Komentara 1

BS
@bserver
00:07 28.05.2022.

Koga zanima ta gospođa? Malo više dobrog ukusa ne bi škodilo!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?