NAJSEKSI BAKA

Neda Ukraden skinula se u kupaći kostim i pokazala besprijekornu liniju na pragu osmog desetljeća

Foto: instagram
1/2
02.08.2021.
u 08:08

"Ole! Solei!", napisala je Neda kratko u opisu objave. Uslijedili su brojni lajkovi i komentari koji nisu mogli vjerovati kako pjevačica tako dobro izgleda na pragu osmog desetljeća.

Neda Ukraden za 15 dana proslavit će 71. rođendan, a na društvenim mrežama svakodnevno pokazuje da su godine za nju samo broj. Najseksi baka Balkana, kako su je prozvali mediji, trenutačno uživa u poznatom crnogorskom odmaralištu Portonovi kraj Herceg-Novog. 

"Ole! Solei!", napisala je Neda kratko u opisu objave. Uslijedili su brojni lajkovi i komentari koji nisu mogli vjerovati kako pjevačica tako dobro izgleda na pragu osmog desetljeća. 

Foto: Instagram

"Blistaš kao dijamant ljepotice slatka", "Neda je dokaz da godine nisu važne da se bude lijepo njegovana", "Carica", "Ljepotica", "Predivna", "Svaka čast", "Dama za sva vremena", "Savršena i prelijepa desetljećima", "Vječna djevojčica", poručili su Nedi.

Neda je nedavno otkrila kako je tijekom pandemije koronavirusa dobila nekoliko kilograma viška i ispričala je kako je uspjela skinuti taj višak kilograma.

– Odlučila sam kilograme izgubiti uz pomoć liposukcijske dijete. Svaka četiri sata pila sam zdrave napitke i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim pripremati ribu, pa je i ona često na mom meniju. Inače ne jedem previše, pa mi ovaj način prehrane nije teško pao. Za kratko vrijeme izgubila sam četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom – rekla je nedavno Neda.

Priznala je u jednom intervju i kako joj tijekom lockdowna najteže bilo što ne može putovati i održavati koncerte, ali to vrijeme dok je bila kod kuće iskoristila je za pisanje svoje autobiografije. Dugo se pripremala za pisanje te knjige i sada je konačno imala dovoljno vremena da ispiše najzanimljivije trenutke svog privatnog i profesionalnog života.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije