BAKA I POL'

Neda Ukraden pozirala u badiću i nitko ne vjeruje da ima skoro 70 godina

Foto: Instagram
12.06.2019.
u 07:51

Nakon nastupa na festivalu u Voodicama Neda Ukraden je odlučila otvoriti sezonu kupanja, a Instagram fotografijama u badiću ostavila je mnoge bez riječi.

Kraljica balkanske scene i jedna od najdugovječnijih regionalnih glazbenica Neda Ukraden vrijeme provodi u Vodicama gdje se odlučila 'ohladiti' od vrućine. Pjevačici se u Vodicama pridružio njezin stilist Aleksandar Savić. 

- Došlo doba da se more proba. Ja ljepote, na ovu vrućinu.... - stoji ispod slike gdje pozira.

- Blistaš zvijezdo - piše u komentaru ispod slike, a slični su se zaredali na račun dobrog izgleda 68-godišnje pjevačice.

- Ekstra izgledate - pohvalili su ju nadalje. Ova osvajačica Oskara popularnosti za životno djelo ranije ove godine svojoj kćeri Jeleni vrlo emotivnom objavom čestitala rođendan. 

Foto: Instagram Asos

- Anđele moj, blago mamino , ljepotice moja, sretan ti rođendan Jelena,  moja mila! Na današnji dan prije 39 godina u Sarajevu, učinila si me najsretnijom mamom na svijetu! Hvala ti za troje divnih unuka i za mog dragog zeta koji su moj život učinili toliko bogatim! Živi mi dugo i sretno! Ljubi te tvoja mama Neda -  napisala je pjevačica pokraj fotografije. 

Jelenu je Neda dobila u vezi s Milanom Bilbijom, s kojim je 10 godina bila u vezi, a tri godine u braku. Redatelj Bilbija preminuo je prije šest godina u dobi od 77 godina.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?