Regionalna zvijezda

Neda Ukraden otkrila smeta li joj titula najseksi bake Balkana, otkrila i tajnu svoje zavidne linije

Neda Ukraden
Screenshot
18.04.2022.
u 18:18

Regionalna zvijezda Neda Ukraden, koja iza sebe ima preko 50 godina impresivne karijere u razgovoru za Dnevnik.hr ispričala je i brojne detalje iz svoje bogate karijere.

"Mnogo je bilo okolnosti i događaja tijekom ovih 50 godina, koje su bile protiv glazbe, umjetnosti pa činjenicu da i dalje s jednakim žarom i snimam i pjevam, smatram svojim najvećim uspjehom. A koncert kojem se jako radujem je svakako nastup u Zagrebu na kojem ću vjerujem, s punom podrškom publike otpjevati sve svoje najljepše pjesme i pokazati da moj uspjeh kao ni cjelokupni opus nije bio slučajan", osvrnula se Neda na svoju 50-godišnju karijeru. 

Otkrila je i tajnu svoje zavidne linije. "Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasljeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvijek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svijest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost", kaže Neda.

Komentirala je i titulu najseksi bake Balkana koja ju krasi.

"Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu", kaže pjevačica te je otkrila postoji li nešto što nije ostvarila u karijeri, a jako bi voljela.

"Obrazovala sam se za sasvim druge poslove i nikada nisam mislila da ću tako dugo pjevati i baviti se nečim što je bio moj hobi. Cjelokupna karijera je i više od mojih očekivanja. No uvijek može biti bolje, drugačije", ističe. S brojnim kolegama s estrade je u dobrim odnosima, a priznala je tko joj je najviše prirastao srcu.

"Ostala sam u najboljim odnosima sa svojim sarajevskim kolegama - Čolom, Bregom, Bešlićem, Harisom, ali naravno nemamo puno vremena za druženja", rekla je za kraj.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije