neugodno iznenađena i šokirana

Neda Ukraden nije mogla suspregnuti suze zbog komentara na račun svog izgleda, ali kritičarima nije ostala dužna

Neda Ukraden
Screenshot
04.06.2021.
u 20:13

70-godišnja je pjevačica o svemu sada odlučila progovoriti u emisiji televizijske kuće Prva, a suze zbog ružnih riječi koje su joj uputili neki pratitelji nije mogla suspregnuti.

Pjevačica Neda Ukraden ostala je neugodno iznenađena i šokirana nakon što je na profilu na Instagramu objavila fotografiju s cijepljenja protiv koronavirusa, jer je nakon toga uslijedio niz uvredljivih i negativnih komentara i to ponajviše na račun njezina izgleda.

70-godišnja je pjevačica o svemu sada odlučila progovoriti u emisiji televizijske kuće Prva, a suze zbog ružnih riječi koje su joj uputili neki pratitelji nije mogla suspregnuti.

"Ne treba se iživljavati, snaga koju mi je Bog dao mi je pomogla, moja obitelj i moja publika. Zahvalna sam na svojoj obitelji, imam predivnu kćerku, zeta i tri unuka. Sve te moje slike ne bih ih bole u oči da sam ja neka sijeda baka, ali njih boli što ovako izgledam. Samo bih poručila svim ženama, pogotovo mojih godina, da cijene sebe, da cijene dobro u ljudima. Na mom čelu su svi luđaci nacrtali metu. Patriotizam nije pojesti svinjetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad cijeniš svoje umjetnike, sportaše, glumce, kad pamtiš povijest. Nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo brate, gospođo", izjavila je Neda kroz suze.

Njezini ju pratitelji nisu štedjeli pa su joj u komentarima napisali niz neukusnih i ružnih uvreda, nazvali je ćurkom, poručili joj da je bezveze studirala na dva fakulteta te je ismijavili zbog kilaže.

Ipak njih su zasjenili oni pozitivni komentari u kojima je dobila podršku svojih obožavatelja, prenosi Dnevnik.hr

"Najpametnija žena na estradi. Svaka čast divna gospođo, da si živa,zdrava i da nas još dugo raduješ svojim pjesmama", "Neda je legenda, pametna i svjetska žena", "Neka ti je sa srećom", "Veliko poštovanje i divljenje za veliku ženu", "Bravo za svaku izgovorenu riječ na TV Prva ovog jutra. U moru budalaština, Vaše riječi su mi dale nadu da na ovom svijetu još uvijek ima divnih, iskrenih ljudi, koje slava i svjetski uspjesi nisu promijenili! Draga ženo, uvijek sam Vas volela, sada, ako je to moguće, još i više", poručili su joj vjerni obožavatelji.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije