VELIKA GESTA

Neda Ukraden iznenadila obožavateljicu, zbog nje je putovala čak 1000 kilometara kako bi ovo učinila

Instagram
10.03.2022.
u 17:18

Naime, nakon što je 30-godišnja Andrea istetovirala pjevačičino ime i prezime na ruci, Neda je odlučila doći na njeno vjenčanje.

Pjevačica Neda Ukraden (71) ima obožavatelje diljem regije, a za jednu je napravila posebnu gestu. Naime, nakon što je 30-godišnja Andrea istetovirala pjevačičino ime i prezime na ruci, Neda je odlučila doći na njeno vjenčanje.  Andrea je, nakon što je pozvala Ukraden na vjenčanje, bila uvjerena da se pjevačica neće pojaviti.

Ipak, Neda je upravo zbog nje prešla čak 1000 kilometara, a na svadbi je održala i govor.

"Veliko mi je zadovoljstvo da sam dio slavlja, ove lijepe svečanosti i naše drage Andreje, koja je imala veliku želju da joj budem gošća na vjenčanju. Ako mi vjerujete, prešla sam danas 1000 kilometara, nisam ju htjela razočarati, znam koliko joj znači ovaj dan", rekla je Neda na vjenčanju. Video možete pogledati OVDJE

Pjevačica, inače,  u posljednje vrijeme pažnju javnosti plijeni i svojim ljubavnim životom.  Naime, krajem prošle godine srpski mediji raspisali su se da je Neda zavela Zorana Moku Slavnića (72), jednog od najpoznatijih košarkaša bivše države. Neda i Moka upoznali su se na nesvakidašnji način. Prošlog ljeta Ukraden je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji gdje je otkrila da je savršen tip njezina muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan muškarac. 

Milijuni već koriste Revolut. Manji troškovi, kontrola, sigurna kupovina... Kartica stiže poštom kroz par dana! Uslijedio je poziv koji se ne odbija, što nije očekivala. Bio je to Moka, koji je javnosti poznat kao beogradski šmeker i mangup koji je osvajao najljepše žene.

Neda je bila oduševljena. Njihovo poznanstvo dogodilo se početkom lipnja. Odmah ga je pozvala na promociju njenog novog albuma. Slavnić je prihvatio poziv, a među njima su zasjale prve iskre. Zajedno su otpjevali njen veliki hit “Zora je” koji je oduševio publiku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije