NAJSEKSI BAKA BALKANA

Neda Ukraden (71) na snimanje stigla u pripijenom kombinezonu i zasjenila upola mlađe kolegice

11.12.2021.
u 16:00

Neda se na snimanju novogodišnjeg programa u Beogradu pojavila u uskom, crnom kombinezonu koji je naglasilo njezinu odličnu liniju

Pjevačica Neda Ukraden (71) ponovno je oduševila izdanjem koje je naglasilo njezinu odličnu liniju i zasjenila sve prisutne. Neda se na snimanju novogodišnjeg programa u Beogradu pojavila u uskom, crnom kombinezonu, a u drugi plan uspjela je baciti i puno mlađe kolegice te tako opravdala titulu najseksi bake Balkana. 

Neda ima fantastičnu figuru, a za svoj izgled redovito dobiva komplimente pratitelja na društvenim mrežama. Pjevačica je priznala da  tijekom korone i lockdowna nije previše pazila na prehranu što se odrazilo na njezino liniju. Priznala je kako se udebljala četiri kilograma i sada je odlučila riješiti ih se i otkrila je kako je to postigla.


- Odlučila sam kilograme izgubiti uz pomoć liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave napitke i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim pripremati ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam netko tko inače previše jede, pa mi ovaj način prehrane nije teško pao. Za kratko vrijeme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom- otkrila je Neda u jednom intervjuu.

Iako inače  ne priča često o privatnom životu, Neda je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otvoreno pričala kako je u jednoj ljubavnoj vezi skoro završila kao žrtva nasilja. 

- Bilo je pokušaja da me udari, doduše, opravdavalo se to većom količinom alkohola. A što ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita taština. Osjetio se ugroženim, mislio je da pravim budalu od njega, da ga varam ili da gledam nekog drugog muškarca - rekla je pjevačica u emisiji. Kazala je kako opravdavanje partnera za takvo ponašanje nikada ne smije biti opcija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije