u krugu obiteljji

Neda proslavila 70. rođendan: Što čovjek više može poželjeti?

Foto: Instagram
1/4
16.08.2020.
u 17:07

Pjevačica zabavne glazbe Neda Ukraden danas slavi 70. rođendan, a sinoć je imala pravu proslavu. Slavila je u krugu obitelji i prijatelja u luksuznom restoranu u Crnoj Gori.

Na Instagramu je podijelila djelić atmosfere, a sreću nije mogla sakriti. Dobila je ogroman buket ruža i tortu te istaknula kako je sve najdraže i najvrjednije uz nju.

- Što čovjek više može poželjeti za rođendan? - napisala je pjevačica u opis fotografija, prenosi 24sata.hr. 

Njezini pratitelji i obožavatelji u komentarima su joj poželjeli sve najbolje i najljepše za rođendan. Uz to, mnogi se i dalje ne mogu načuditi kako izgleda sa 70 godina. 

Zbog svoje isklesane linije Ukraden je dobila i nadimak 'najseksi baka Balkana'. Njezini obožavatelji nebrojeno su se puta složili kako bi joj mogle zavidjeti i duplo mlađe kolegice. Često ih razveseli fotografijom u badiću pa joj pohvale stižu na sve strane.

- Figura ti je odlična s obzirom na godine. Nedo, prelijepa si. Svaka čast na izgledu, kao djevojčica si - pišu joj.

Pjevačica je prije proslave rođendana odmarala u mjestu Lepetane u Boki kotorskoj, a prethodno je bila na Šolti i u Makarskoj. Izuzetno se raduje nadolazećim koncertima koji su joj bili onemogućeni za vrijeme karantene. 

Uz to, na svoj jubilarni rođendan objavila je i novi spot.

- Da mi je netko rekao kad sam počinjala karijeru da ću dočekati ove godine u zdravlju, dobroj kondiciji i k tome još nastupati, rekla bih da je to nemoguće. Ali ja sam najbolji demanti te zablude o mladosti i starosti. Ako imaš dobre temelje, odgoj, samosvijest i energiju i ljubav obitelji, problemi i nesreće ne moraju biti razlog da se odustane od života - rekla je Neda za srpske medije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije