Sretan 91. rođendan najdraža

Neda posjetila bolesnu majku

Sretan 91. rođendan najdraža
15.11.2016.
u 11:15

Neda Ukraden (66) posjetila je svoju majku Anđeliju u staračkom domu i pripremila joj iznenađenje za rođendan. Sretan trenutak zabilježila je i podijelila na društvenoj mreži uz emotivnu poruku.


- Sretan ti 91. rođendan najdraža moja! Hvala ti draga mama za život radostan! Volimo te beskrajno - napisala je Neda ispod fotografije, a njeni pratitelji pridužili su se čestitkama.


Pjevačica je ove godine priznala kako često plače jer je njena majka ne prepoznaje. Anđelija naime, boluje od Alzheimerove bolesti. Neda otkriva kako je u cijeloj situaciji tješi činjenica da mama ne pati jer nije svjesna svog stanja.

Osim toga, pjevačica je priznala kako se mjesecima borila sama sa sobom jer je smjestila majku u dom za starije i nemoćne. Ponekad se priznaje, pitala je li njena odluka ispravna, ali sada se s tim pomirila i majku posjećuje kad god može.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije