nekad i sad

Neda objavila fotku od prije 40 godina: 'Ja bez silikona i filera'

01.03.2019.
u 13:07

Ja, 40 godina ranije, London, ulica Oxford i upravo sada! Bez filtera, bez photoshopa, bez silikona, bez lažnih trepavica, bez nadograđene kose i umjetnih obraza! To je što je, napisala je pjevačica Neda Ukraden (68) na društvenim mrežama i pohvalila se kako je izgledala kao 28-godišnjakinja.  

Objavom je oduševila mnogobrojne pratitelje i obožavatelje koji su za pjevačicu imali samo pozitivne komentare. 

- Neda uvijek mačka, bila i ostala.Tada je bilo lijepih žena, sada su sve plastične - samo je jedan od mnogih komentara Nedinih pratitelja na društvenim mrežama, a neki su zaključili da sad izgleda još bolje, piše 24sata.hr. 

- U mladosti si bila predivna, ali sada si mi još ljepša. Kraljica estrade - napisao je obožavatelj pjevačice koju često od milja nazivaju 'seksi bakom'. Iako bi se mnogi zbog takvog nadimka možda i uvrijedili, Neda je za medije nekoliko puta izjavila da to ne smatra uvredom već isključivo pohvalom.

Poznata pjevačica tako se prije nešto više od mjesec dana pohvalila fotografijom sa zasluženog godišnjeg odmora na sunčanim Maldivima, a na njezinoj vitkoj liniji u kupaćem kostimu bez dileme bi joj sigurno zavidjele i mnogo mlađe kolegice na glazbenoj sceni. 

Foto: Instagram Asos

Da pjevačica izgleda odlično vrlo brzo su primijetili i njezini vjerni obožavatelji, koji nisu prestajali s hvalospjevima na račun njezina izgleda.

- Neka nam Neda bude primjer da starost dolazi kad joj 'dozvolimo', a da je nas život samo naša percepcija - zaključio je na Instagramu jedan od njih, a s njim su se složili i ostali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije