'Molite za nju':

Nećakinja (8) Britney Spears bori se za život

'Molite za nju'
07.02.2017.
u 09:12

Djevojčica Maddie (8) vozila se s prijateljima u malenom vozilu za sve terene koje se prevrnulo. S obzirom na to da su bili blizu jezera, Maddie je upala u vodu dok je bila u nesvijesti. Prošlo je nekoliko minuta prije nego što joj je itko priskočio u pomoć, prenosi 24sata.hr

Kći Jamie Lynn Spears (25), mlađe Britneyne (35) sestre, trenutačno se bori za život. Iako je po Maddie ubrzo došla hitna te su je helikopterom hitno odvezli u bolnicu, djevojčica je kritično. S njom nije bila majka Jamie Lynn jer je Maddie bila na izletu s prijateljima.

 

- Sve što mogu reći o ovome je da se molite za našu Maddie - rekao je medijima Jamie Spears, otac Britney i Jamie Lynn.

Kasnije je cijela obitelj objavila priopćenje u kojem stoji da su neki napisi u medijima o tragičnoj nesreći netočni, no nisu precizirali što.

- Molimo vas za privatnost. Hvala vam za svu podršku i molitve koje ste uputili našoj obitelji - stoji u izjavi. Britney je shrvana i zasad nije skupila snage išta reći o nesreći. Njezina mlađa sestra Jamie Lynn rodila je Maddie kad joj je bilo 17. S tadašnjim dečkom je ubrzo prekinula. Jamie Lynn je glumila s Britney u filmu “Raskrižja” 2002., a kasnije i u tinejdžerskoj seriji “Zoey 101”. Bavi se pjevanjem i objavila je country album, a udana je za Jamieja Watsona, vlasnika telekomunikacijske tvrtke.

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije