POZIRALI SU ZAGRLJENI

Ne viđamo ih često! Duje Čop objavio rijetku fotografiju sa suprugom Anom

Instagram
30.11.2021.
u 21:33

Duje i Ana zaručili su se na sam Božić 2019. godine kada je sretnu vijest manekenka objavila na društvenim mrežama. U tom periodu živjeli su u Belgiji gdje je Duje igrao za tamošnji nogometni klub Standard Liège

Nogometaš Dinama Duje Čop (31) privatni život drži podalje od očiju javnosti, a sada je na svojim društvenim mrežama podijelio jednu od rijetkih fotografija sa svojom suprugom Anom Kurobasom.

Par se vjenčao u lipnju ove godine nakon sedam godina veze, a da su uplovili u bračnu luku također se saznalo objavama na društvenim mrežama. Na novoj fotografiji Ana i Duje pozirali su zagrljeni na Gornjem Gradu, a ispod fotografije nanizali su se brojni komplimenti upućeni paru.

Foto: Instagram

Duje i Ana zaručili su se na sam Božić 2019. godine kada je sretnu vijest manekenka objavila na društvenim mrežama. U tom periodu živjeli su u Belgiji gdje je Duje igrao za tamošnji nogometni klub Standard Liège. Živjeli u Italiji i Španjolskoj prije nego što se nogometaš vratio u zagrebački Dinamo.

Anu je javnost imala prilike upoznati 2008. godine kada je bila prva pratilja na izboru za Miss Hrvatske, a bila je uvrštena na listu 12 najseksi Hrvatica 2014. Pojavila se i u videospotovima Tihe Orlića i Giuliana, a studij marketinga, medija i odnosna s javnošću završila je u Mariboru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije