Branko Đurić Đuro

Ne slažem se sa stavovima Neleta Karajlića

03.02.2016.
u 07:15

Glumac Branko Đurić Đuro bio je gost u Pressingu N1 televizije gdje je govorio o radu s najvećim svjetskim redateljima i glumcima, autorskim djelima, filmovima, serijama, glazbi, nagradama, ‘Nadrealistima’, humoru, ali i o ozbiljnim temama, piše Večernji list BiH.

Đurić je rekao da je glumac po profesiji, a ovisno o ulozi biva duhovit ili ozbiljan. Na pitanje što misli o ovdašnjim političarima i političkoj situaciji, popularni Đuro priznaje da, kada na televiziji ugleda neku političku emisiju, obvezno promijeni kanal. “Vjerujte mi da ne znam tko je predsjednik neke države (osim Slovenije) pa kada me pitaju, često se izblamiram. Znam da su kod nas trojica predsjednika i da je Doder predsjednik RS”, našalio se Đurić dodavši da zaista ne zna kako se zove predsjednik RS. Voditelj je ispravio Đurića kazavši da je predsjednik RS-a Dodik, a ne Doder, na što mu je glumac rekao da je upravo potvrdio njegove prethodno rečene riječi.

“Netko u voću izbjegava gluten, a ja vješto izbjegavam politiku.” Đuro tvrdi da humor u vrijeme stvaranja ‘Top liste nadrealista’ i ‘Audicije’ nije nimalo bolji od ovoga što nam se danas servira, nego da je danas ljudima manje do smijeha u odnosu na ono vrijeme. “Teško je danas nasmijati ljude, ne zbog toga što je humor loš, ima odličnih i smiješnih stvari, samo ljudima nije do smijeha”, smatra on. Na pitanje hoće li se ikada dogoditi remake ‘Nadrealista’, kaže da će, što se njega tiče, teško do toga doći. O kolegi Neletu Karajliću šturo odgovara kako ‘svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali da je njegovo drukčije’.

“Ne razumijem baš najbolje to, ali svatko ima svoje razloge zbog čega se tako ponaša”, dodaje Đuro. Kaže da se s Neletom rijetko viđa jer oni nisu prijatelji već samo stari dobri poznanici koji su nekad radili zajedno.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije