NAŠALILA SE

Nakon što su je kritizirali zbog izgleda, Mikulić se javila iz frizerskog salona: Sada sam bolja majka i glumica

Marijana Mikulić
Instagram
09.01.2023.
u 21:44

Jedna joj je pratiteljica prije nekoliko dana napisala kako je mogla i obojiti kosu da joj se ne vidi sijedi izrast. Marijana je sada ipak obojila kosu, te se s cijelom situacijom odlučila našaliti, a objavila je i video iz frizerskog salona.

Glumica Marijana Mikulić (41) sa suprugom i sinovima prve dane 2023. godine provela je u rodnoj Hercegovini i iako joj je 2023. godina počela s gripom i problemima, optimizam je nije napustio, a posebno je sretna što je sa suprugom i sinovima otišla na Brdo ukazanja u Međugorju. 

Slike je objavila na društveni mrežama, a na jedan negativan komentar odmah je reagirala. 

Naime, jedna joj je pratiteljica napisala kako je mogla i obojiti kosu da joj se ne vidi sijedi izrast. Mikulić joj je na to poručila: "Znaš što ću ti reći, sretna sam da sam na nogama, i boli me briga za sijede." 

Marijana je sada ipak obojila kosu, te se s cijelom situacijom odlučila našaliti, a objavila je i video iz frizerskog salona.  

'‘Došao je i taj dan. Marijana je pofarbala sijede (nakon čak tri tjedna nefarbanja). Svijet je sada bolje mjesto. Marijana je bolja osoba i majka. A tek glumicaaaa. Ništa loše nema ni u revnom farbanju i servisiranju svega drugog na sebi, baš naprotiv, ja sve to volim, i godi mi, ali odavno ne robujem ničem. Sve to za mene postoji da bude meni na radost, a ne na opterećenje’', napisala je i nastavila: 

'‘Tako da kada me vidite urednu i sređenu - znači stigla sam. A kad nisam - nisam, i ne zamaram se. Puno mi je veća muka kad mi je duša nečista i kad sam loša osoba. Poljubac svima od purple poison Ivy'’.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije