tragedija slavnog košarkaša

Nakon što mu je umro sin postao je ovisnik

adada
16.12.2016.
u 10:30

Bivši košarkaš Lamar Odom ponovno se prijavio na rehabilitaciju, iako je prošle godine skoro umro nakon nekoliko dana drogiranja i tulumarenja s prostitutkama. Iako su mediji pisali da nije dugo izdržao bez droge, čini se da je Lamar na liječenje otišao upravo kako bi to spriječio.

Bivši suprug Khloe Kardashian doživio je prije nekoliko godina tragediju, nakon koje je navodno i počela njegova ovisnost. Naime, 15. prosinca rođendan bi slavio njegov sin Jayden, koji je preminuo tek nekoliko mjeseci nakon rođenja. Njegova smrt promijenila je Lamara, a zbog nje se raspao i njegov brak s prvom ženom.

Upravo kako bi bio pod nadzorom i ne bi se opet upleo u ovisnost o drogi i alkoholu Lamar se dobrovoljno prijavio u kliniku za odvikavanje. Njegovi poznanici tvrde da je do smrti sina živio sportskim životom, no nakon nje utjehu je potražio u opijatima.

Dodatan udarac ovih dana mu je i razvod od Khloe, koji bi uskoro trebao postati i služben. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije