MNOGI PRUŽILI PODRŠKU

Nakon što je objavom zabrinuo fanove, Jacques se opet javio: Treba zasukati rukave

08.04.2021.
u 21:10

Pjevač Jacques Houdek (39) jučer se na društvenim mrežama potužio da je loše raspoložen te zabrinuo mnoge fanove. U komentarima mu se javila i pjevačica Ivana Kindl.

Nakon jučerašnjeg zabrinjavajućeg Facebook statusa pjevača Jacquesa Houdeka (39), čini se da njegovi fanovi mogu odahnuti. Naime, Houdek se novim statusom obratio fanovima u puno boljem raspoloženju te se pohvalio novim projektom.

- A ponekad treba i rukave zasukati! Osobito na ovako lijep dan, jer kad sunce izađe - sve je odmah bolje, kaj ne? Ne znam jeste li znali da se ja volim ovak malo zezati s diy projektima? Najviše volim od “staroga napraviti novo”, tj udahnuti neki novi život starim predmetima poput ovog stola, koji je pripadao didi i baki, a star je preko 50 godina (slobodna procjena). Trebalo ga je prvo dobro prebrusiti, a sutra slijedi bojanje. Stay tuned (ak ispadne dobro - onda svakako objavljujem rezultat ) Pozdrav! - kazao je Jacques u objavi koja je prikupila gotovo 500 lajkova.

Foto: Facebook/TS Auris

Jučerašnja objava nije bila tako veselog tona, a fanovi su mu se javljali s riječima podrške. - Znate me, ja sam zaista nepopravljivi optimist, vječiti pozitivac, ali ipak... Ipak je svega lošega puno previše. S jedne strane padam, s druge pucam. Vi? - upitao ih je u objavi koju je uskoro komentiralo mnoštvo fanova uz riječi ohrabrenja, a javila mu se i pjevačica Ivana Kindl. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Ne pitaj...a svijet odlazi kvragu...To je ono najgore - napisala je obeshrabreno pjevačica kojoj su također mnogi pružili podršku toplim riječima.  Ona je, podsjetimo, u više navrata pričala o teškoćama mentalnog zdravlja koji su je iscrpili, a poglavito kako se u njezin život ušuljala depresija i čini ju ponekad potpuno bespomoćnom. Pjevač je prošle godine nakon objave pjesme "Čudo je moguće" za InMagazin progovorio o tome kako je svjestan da je rizična skupina kad je riječ o koronavirusu. Zaista osjećam ogromnu empatiju s ljudima koji su izgubili svoje članove obitelji, prijatelje kao i onima koji se bore.  I sam spadam u rizičnu skupinu zbog svoje debljine, vrlo sam svjestan opasnosti i strahovito se pazim - kazao je Houdek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije