Novi materijal

Nakon plantaže lješnjaka Alen Islamović našao novo zanimanje

07.07.2020.
u 16:00

Alen Islamović za ovo ljeto ima brojne glazbene planove. Nakon lipanjskih koncerata s njegovim bendom u Splitu i na rock festivalu u Starčevu, u iščekivanju realizacije najavljenih koncerata tijekom srpnja i kolovoza, priprema novi album koji će, kako kaže, ići u pravcu pop glazbe.

"Koncert u Kisaču u Vojvodini trebao bi se održati 25. srpnja, a potom 8. kolovoza imamo moto susrete u Vrbasu. Također, 22. kolovoza bi trebali imati koncert u Đevđeliji, dok bih 28. kolovoza trebao biti gost na velikom koncertu na trgu u Kragujevcu, s filharmonijom kojom će dirigirati Vojkan Borisavljević. Povodom dana grada Banja Luke za 30. kolovoza planiran je koncert s Bijelim dugmetom", govori Islamović.

Kako dodaje, u ovom trenutku sortira i slaže nove pjesme koje mu pristižu. Na nadolazećem albumu imat će brojne suradnike iz BiH, Srbije i inozemstva.

"Pripremam interesantnu pjesmu s filharmonijom koju bih trebao snimati u Beogradu. Dobio sam već melodiju i tekst, sve mi odgovara, tako da moj prijatelj Voja, klavijaturista iz benda Kikija Lesendrića 'Piloti', sve priprema i radi na samom organiziranju i raspisivanju pjesme za filharmoniju. To bi trebala biti jedna svježina u mom radu. U nastajanje albuma uključen je i Damir Arslanagić iz Sarajeva koji mi je ponudio nekoliko dobrih pjesama, kao i bend Srčani udar iz Toronta i Dejan Đurković koji već radi nove pjesme za mene", otkriva pjevač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije