DUŽI ODMOR

Nakon nezaboravnog boravka u Americi, Nives Ivanišević otkrila gdje je sada i objavila bajkovite fotke

instagram
02.08.2021.
u 20:03

Nives je sa suprugom bila u Americi gdje je bivši tenisač uvršten u Hall of Fame, a sada je otkrila da je u Grčkoj te objavila bajkovite fotografije na svom Instagram Storyju.

Voditeljica Nives Ivanišević, supruga hrvatskog proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića trenutačno je na dužem odmoru.

Foto: Instagram

Nives je sa suprugom bila u Americi gdje je bivši tenisač uvršten u Hall of Fame, a sada je otkrila da je u Grčkoj te objavila bajkovite fotografije na svom Instagram Storyju. 

Foto: Instagram

Nives još uvijek nije otkrila s kime je odlučila posjetiti Zakintos, ali je pokazala da stvarno uživa. Objavila je fotke plaže, bazena, te obroka koji izgledaju zdravo i ukusno.  

Foto: Instagram

Podsjetimo, bivši tenisač Goran Ivanišević uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano primanje održano je u Newportu na Rhode Islandu, a u ovom posebnom trenutku uz njega je bila i supruga Nives Ivanišević koja mu se pridružila na putovanju s obzirom na to da već neko vrijeme ne radi na radiju.

Uzbuđena Nives na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija. Prvo je pozirala ispred svjetionika, a potom je objavila djelić atmosfere kao i svoju i Goranovu modnu kombinaciju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente, a Nives se potrudila odgovoriti svima. Goran je u svojem govoru dao poseban prostor svima koji su se žrtvovali za njegovu karijeru, ponajviše otac Srđan i majka Gorana. Također, zahvalio se i svojoj djeci, Oliveru koji je premalen da bi znao tko je njegov otac, i Emanuelu i Amber koji su dovoljno veliki da osjećaju ponos zbog onog što je Goran ostvario. Dirljiv dio govora bio je upućen i supruzi Nives: 

-Kad sam ja počinjao biti dobar, ona je još bila djevojčica. Nije znala za mene, niti je znala išta o tenisu. Dvadeset i nešto godina poslije stoji ovdje iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi - zahvalio se Goran supruzi koja mu je nakon lijepih riječi poslala poljubac iz prvog reda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije