PROMIJENIO POSTAVKE

Nakon lavine negativnih reakcija Igor Kojić zabranio komentiranje fotografije na kojoj je s Milanom Popovićem

Foto: Instagram
27.08.2022.
u 11:19

Igor je 24 sata nakon objavljivanja fotografije s Popovićem onemogućio pisanje komentara, a u opisu je dodao da je njih dvojicu na brodu fotografirao Severinin i Milanov sin Aleksandar.

Bivši suprug popularne pjevačice Severine, Igor Kojić onemogućio je komentiranje fotografije na kojoj pozira s njezinim bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Igor je 24 sata nakon objavljivanja fotografije s Popovićem onemogućio pisanje komentara nakon brojnih negativnih reakcija, a u opisu je dodao da je njih dvojicu na brodu fotografirao Severinin i Milanov sin Aleksandar.

S Kojićevog profila je nestala i fotografija s rođendana na kojoj su Milan, Aleksandar i on zajedno pozirali.

 

 

Inače, Igor je prije nekoliko dana objavio fotografiju na kojoj pozira s Milanom i time otkrio da se njih dvojica druže. Fotografija je nastala na brodu, a dvojac je pozirao zagrljen. 

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su naprosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli! - napisao je Kojić u opisu objave, a nakon toga brojni su obožavatelji Severini uputili podršku.

Naime, njezin Instagram profil prepun je komentara podrške, a ona sama nije komentirala događaje. Popularna pjevačica trenutno uživa na svom putovanju Italijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije