Djevojka Nike Kranjčara

Nakon Cicine smrti oglasila se Zrinka Cvitešić: 'Od sveg vam srca hvala'

zrinka cvitešić
05.03.2021.
u 09:44

Ovog ponedjeljka sportski svijet se oprostio od legendarnog nogometnog trenera Zlatka Cice Kranjčara (65), a uoči posljednjeg ispraćaja, po prvi put nakon njegove smrti oglasila se i glumica Zrinka Cvitešić (41), djevojka Cicinog sina i bivšeg nogometaša Nike Kranjčara (36).

 | Autor : instagramFoto: instagram

- Svim ljudima dobre volje...uz zamolbu da drzite razmak i nosite maske.. Od sveg vam srca fala... - napisala je kratko uz fotografiju osmrtnice koja sadrži informacije o današnjem sprovodu sportskog velikana koji je nakon kratke i teške bolesti preminuo početkom ovog tjedna u KBC-u Merkur.

U ovim teškim danima, nedvojbeno je Zrinka veliki oslonac pet godina mlađem Niki. U nju se nogometaš zaljubio u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu. Taj nevjerojatan uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno.

 | Autor : Davor Puklavec/PixsellFoto: Davor Puklavec/Pixsell

Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada živjeli su zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo. Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen. Niko je poznat kao osoba koja zazire od publiciteta i na pitanja o svom privatnom životu gotovo nikada ne odgovara, a fotografi nisu uspjeli snimiti ni njegov prvi bračni poljubac sa Simonom s kojom je nakon dugogodišnje veze stupio u brak u rujnu 2008. godine. Zato su iznenađenje bile fotografije Zrinke i Nike snimljene u zračnoj luci u Zagrebu, samo mjesec dana nakon otkrivanja njihove romanse, a na kojima par izmjenjuje nježnosti.

U intervjuu koji je dala za Večernji list u prosincu 2014. godine, Zrinka je bila škrta na riječima o ljubavi. Na pitanje “kako ljubav”, samo je kratko odgovorila: – Izvrsno! Ipak, nešto je rječitija bila na temu sporta i nogometa i otkrila je kakva je kad navija te da je počela pratiti englesku nogometnu ligu, što je logično jer tada je Niko igrao ondje. – Mama i ja volimo nogomet i, kada igra hrvatska repka, usred utakmice se zovemo i komentiramo. Sport je oduvijek dio mojeg života, no nisam pratila englesku nogometnu ligu, što sada radim. I strašno je zanimljivo. Idem na utakmice, glasna sam na stadionu i živciram se – rekla je tada Zrinka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?