CHARLENE OBRIJALA GLAVU

'Najtužniju princezu' slomila je muževa afera: Ima novi imidž

Foto: Pixsell
1/2
17.01.2021.
u 20:51

Princeza Charlene (42) je nakon udaje za princa Alberta II. od Monaka (62) dobila titulu najtužnije princeze. U javnosti se rijetko kad smijala te se činila kao da će svakog trena zaplakati. 

Nakon što se 2011. godine udala za princa, pokušala je pobjeći, ali su joj oduzeli putovnicu kako ne bi napustila Monako.

Foto: Pixsell/Instagram

Dan nakon raskošnog vjenčanja svjetski mediji su prenosili fotografije na kojima je plakala, ali je tvrdila da su to suze radosnice. Mnogi su za njenu tugu krivili princa Alberta od Monaka, koji je imao brojne afere, a Charlene se bojala da se neće smiriti u braku, prenosi 24sata.hr. 

Princeza sada ima novi imidž, za koji se smatra da je reakcija na sudski poziv njezinom suprugu za utvrđivanje očinstva.

Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Naime, Charlene je obrijala dio glave, nakon što su procurile optužbe jedne Brazilke da je 2005. godine ostala trudna s princom Albertom. 

Brazilka je, navodno molila princa da upozna kćer, ali on je negirao da je otac i nije se htio susresti s njima. Ona je zatim priložila dolaze o njihovim druženjima te je na sudu dobila prvo ročište i princ Albert mora ići na test očinstva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije