Otkrio ih trbuščić

Najmlađi sin Ivice Todorića čeka drugo dijete: Supruga Milica nije mogla sakriti tajnu

10.06.2020.
u 14:09

Milica i Ivan Todorić, najmlađi sin bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića, kako se čini, očekuju svoje drugo dijete. Prvog sina Vida dobili su još u studenom 2017. godine.

Novi član obitelji bit će osmo unuče bivšeg vlasnika Agrokora i propalog hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića Slatku tajnu otkrio je zaobljeni trbuščić srpske manekenke koja se sinoć prošetala zagrebačkim ulicama. Iz izvora bliskih paru portal Cover.style doznaje da prinova u obitelj stiže krajem ljeta. Lijepa bivša srpska manekenka, piše portal, na sebi je imala kombinezon boje pijeska, koji nije mogao sakriti slatku tajnu. Da su po prvi put postali roditelji javnost je tada izvijestio ponosan djed Ivica Todorić na svom blogu. "Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima.

A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid ! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti", napisao je na svom blogu Ivica Todorić. Najmlađi sin Ivice Todorića i njegova supruga Milica Mihajlović sina su dobili u privatnoj klinici u Zürichu, no krstili su ga u Zagrebu.

Milica i Ivan Todorić žive u Švicarskoj, a upoznali su se još 2009. godine u New Yorku. Oni su i jedini par u obitelji Todorić koji je uspio sačuvati svoju ljubav nakon što se urušilo carstvo Agrokor.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije