JULIA ROBERTS

Na premijeri filma glumica je pokazala neobrijan pazuh i godinama kasnije objasnila što se dogodilo

Julia Roberts
Miranda Čikotić/PIXSELL
24.06.2023.
u 08:10

Slika mi je, nažalost, i dalje vrlo jasna u mojoj glavi, rekla je jednom prilikom Julia Roberts kada je odgovarala na pitanje zašto se na premijeri filma "Ja u ljubav vjerujem" pojavila s dlakama ispod pazuha

Na premijeri filma "Ja u ljubav vjerujem" 1999.  Julia Roberts pojavila se u crvenoj svjetlucavoj haljini kratkih rukava. Dok je hodala crvenim tepihom zaustavljali su je reporteri i postavljali joj pitanja, a iz publike su je dozivali obožavatelji kojima je Julia u jednom trenutku mahnula i kad je podigla ruku otkrila je kako nije depilirala pazuh.

Kada je fotografija objavljena u medijima mnogi su nagađali  kako je glumica na ovaj način iskazala feministički stav i da je htjela poslati poruku. Puno godina kasnije Julia Robert je otkrila što se zapravo dogodilo i otkrila je kako zbog nikakve skrivene poruke nije pokazala pazuh koji nije bio depiliran.

 

Foto: profimedia

 

- Slika mi je, nažalost, i dalje vrlo jasna u mojoj glavi. Očito je da nisam dobro izračunala dužinu svojih rukava u kombinaciji s mahanjem i otkrila je puno više od onog što sam željela. Nije to bio nikakav moj istup niti išta, samo dokaz da sam i ja sasvim obično ljudsko biće - ispričala je u jednom intervju Julia. 

 

Juliji Roberts svjetsku slavu donio joj je filmski hit 'Zgodna žena' u kojem je glumila uz Richarda Geera, a osigurao joj je mjesto među najbolje plaćenim glumicama u Hollywoodu. Veliko zanimanje uvijek je privlačio i njezin ljubavni život, a ljubila je brojne kolege među kojima su Liam Neeson, Jason Patric, Matthew Perry i Kiefer Sutherland s kojim je bila i zaručena, no samo tri dana prije vjenčanja su prekinuli. Pred oltar je ipak stala dvije godine kasnije s pjevačem Lyleom Lovettom, no taj brak je potrajao samo svije godine.

Nakon razvoda bila je u vezi s glumcem Benjaminom Brattom, a u to vrijeme je na setu filma 'The Mexicana' upoznala svog sadašnjeg supruga, snimatelja Daniela Modera koji se zbog Julie rastao od supruge Vere Steimberg. Vjenčali su se 2002. godine, a zajedno imaju blizance Hazel i Phinnaeusa (17) i Henryja (15).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije