bolest pripisuje godinama

Mustafa Nadarević: Sretan sam što još mogu hodati, ne dam se

Mustafa Nadarević
Duško Marušić/PIXSELL
01.03.2017.
u 09:40

Nadarević svoje probleme sa srcem pripisuje godinama, ali je otkrio kako ga oni ne sprječavaju u aktivnostima.

Legendarni glumac Mustafa Nadarević (74) otkrio je u intervjuu za Dnevni avaz kako mu je humoristična serija 'Lud, zbunjen, normalan' već pomalo dosadila.

- Iskreno, prvi sam prestao raditi tu seriju, jer više ne mogu, i mnogo je devet godina, čovjek se umori. Dosadi stalno biti na setovima i snimati. Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to - zaključio je Nadarević.

Njegov dugogodišnji prijatelj Antun Vrdoljak (85) angažirao ga je na filmu 'General'. Pristao je raditi s njim jer mu je redatelj otkrio kako je ovo njegov posljednji projekt.

- Zbog predstave 'Sjajni momci' u kojoj igram ne mogu stići na snimanja pa mi oni prilagode neke scene kako bih mogao doći i odraditi svoj dio posla. Vrdoljak me je kupio kada je rekao da mu je ovo posljednji posao, iako mu ne vjerujem, jer je žilav i jak, ne predaje se lako - rekao je.

Nadarević svoje probleme sa srcem pripisuje godinama, ali je otkrio kako ga oni ne sprječavaju u aktivnostima.

- Sretan sam što mogu hodati, borim se da pobijedim bolest, ne dam na sebe - kaže i dodaje 'Vodim se onom: 'Mnogo je bolje raditi nego ne raditi'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije