'On with the Fight'

Mostarski hard rock bend Mustang objavio svoj album prvijenac

23.03.2016.
u 10:49

U izdanju beogradske diskografske kuće “One Records” objavljen je prvi album mostarske heavy metal grupe Mustang.

Album pod nazivom “On with the Fight” sadrži jedanaest pjesama otpjevanih na engleskom jeziku, a koje autorski potpisuje tandem Boris Boras (bas) i Marin Bevanda (gitara), piše Večernji list BiH.

Uz njih, Mustang bend još čine pjevačica Ana Šarić i Jure Brekalo (bubnjevi).

Uz nekoliko standardnih heavy metal balada, album sadrži i žestoke hard rock i metal ‘stvari’ koje osvajaju već na prvo slušanje.

Mustang je bend iznimnog potencijala, na albumu se to vidi iz svake pjesme. Svirački su jako dobro potkovani, a pjevačica Šarić svojim glasovnim potencijalom predstavlja ugodno iznenađenje. Bend je osnovan 2013. godine , a na svirkama su uglavnom izvodili obrade rock klasika i originalne skladbe, napisane na engleskom jeziku, koje su dobro prihvaćene od publike.

Zbog svog karakterističnog hard rock zvuka, bend je ubrzo postao redoviti gost na moto utrkama, a pjesmu “Full Throttle” posvetili su ljubiteljima dvokotača.

U listopadu 2015. godine bendu se pridružuje pjevačica Ana Šarić, koja je prije nastupala s bendom TuzlanSka Soul, s kojom dovršavaju snimanje albuma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?