Koncert u Mostaru

Mostarski bend Mustang predgrupa Divljim Jagodama

Mustang
Foto: Vedran Žilić
11.06.2016.
u 10:33

Divlje Jagode u Mostar dolaze nakon 34 godine, a mladi mostarski bend dobio je veliku čast otvoriti koncert velikana balkanske rock scene

Mostarski rokeri Mustang nastupit će večeras kao predgrupa Divljim Jagodama na koncertu u Mostaru. 

Divlje Jagode u Mostar dolaze nakon 34 godine, a mladi mostarski bend dobio je veliku čast otvoriti koncert velikana balkanske rock scene. Divlje Jagode ne treba posebno predstavljati, pa ćemo predstaviti momke i cure iz benda Mustang.

Bend čine pjevačica Ana Šarić, bubnjar Jure Brekalo, basist Boris Boras i gitaristi Tin Franičević i Marin Bevanda. Osnovani su 2013., sa željom da se dokažu autorskim radom, što im je i uspjelo, jer je bend Mustang svojim albumom prvijencem privukao dosta pažnje, kako medija, tako i publike. 

Album, koji je izdat od strane renomirane beogradske  diskografske kuće 'One Records', zove se 'On with the Fight', sadrži jedanaest pjesama, i sve su napisane na engleskom jeziku. Balade poput 'Can We Try', 'Light in the Dark' ili 'Every Day Without You' posebno su se dopale široj masi. Osim balada, album sadži i nekoliko "žestokih" stvari, koje se ljubiteljima hard rocka posebno sviđaju. Po riječima članova benda, tu ne misle stati, i uskoro počinju s radom na drugom albumu. 

Bend je koncertno jako aktivan, a osim u Bosni i Hercegovini nastupali su i u Hrvatskoj i Sloveniji. Imaju u planu svirati u zemljama cijele regije, a kasnije i šire. 

Na koncertu s Divljim jagodama predstavit će svoj talent i album prvijenac, a nakon toga prepuštaju mjesto velikanima rock scene. 

Koncert se održava 11. lipnja u mostarskom OKC 'Abraševiću', s početkom u 21h. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije