Josip Grabovac na Fresh Faceu 2015.

Mostarac na prvom mjestu

grabovac1_nnn_bih_08092015
09.09.2015.
u 06:30

Grabovac je ispred prvih pratitelja 'pobjegao' za više od 500 glasova

Mostarski maneken na "privremenom radu" u Italiji Josip Grabovac nalazi se na prvome mjestu natjecanja u izboru Fresh Face Italy 2015. godine na kojemu je prijavljeno 120 novih modnih lica, piše Večernji list.

Uvjerljivo vodstvo

Nakon samo nekoliko dana natjecanja, Grabovac je ispred prvih pratitelja "pobjegao" za više od 500 glasova ljudi koji za njega mogu glasovati na web-stranici http://www.modelmanagement.com/contests/italy?page=2.

Grabovca je na ovaj veliki projekt prijavila njegova modna agencije Modelmanagement. I sam Josip je iznenađen što je uspio u tako kratkom vremenu prikupiti veliku potporu.

"U početku nisam vjerovao da ću moći doći ni na pedeseto mjesto od svih silnih kandidata, muških i ženskih, zajedno iz cijele Italije, ali, eto, ja sam kao Hrvat koji je rođen u Mostaru na prvom mjestu i sada uvjerljivo vodim ispred svih kandidata za više od 500 glasova", kazao je Josip Grabovac.

Njegov izbor mogu poduprijeti i svi koji na internetskoj stranici potraže njegovo ime i kliknu mišem podržavajući izbor (mogu glasovati istodobno u tri navrata). Poručio je kako će, ako pobijedi, tu pobjedu posvetiti prijateljima, rodbini, poznanicima, svome rodnom mjestu i narodu.

Glasujte i vi

Njegova sljedeća stepenica trebala bi biti natjecanje uživo u Barceloni kao Fresh Face Italy 2015. za svjetski izbor Fresh Face 2015.

Inače, Grabovac je odlučio upustiti se u vode modelinga i manekenstva u Italiji javljajući se tek na poziv s interneta, a nakon toga uslijedila je odlična karijera. Josip je i modni blogger te na svojoj stranici www.glasmode.wordpress.com piše kolumne i priče s brojnih snimanja i sudjelovanja u modnim kampanjama. Njegov blog je veoma posjećen i u vrlo kratkom roku stekao je popularnost i prepoznatljivost. "Moda je jezik koji se koristi da se izrazi elegancija, moda izražava osobnost, ideje, društvene statuse, vrijednost..., možete reći suvremeni svijet koji mijenja sve, uvijek je mlada i ima nove vizije", kaže Josip. Grabovac se često vraća u rodni Mostar između brojnih obveza i snimanja od Milana, Pariza, Londona, Los Angelesa...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije