IMA 77 KILOGRAMA

Momčilo Otašević otkrio kako je izgubio 10 kilograma: 'Ne stignem jesti'

Momčilo Otašević
Foto: Nova TV
1/3
13.03.2023.
u 20:52

Glumac je otkrio kako je izgubio nekoliko kilograma u posljednjih nekoliko godina te da je razlog tome što zbog silnih obaveze često ne stigne pojesti.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (33) bio je gost emisije 'Zdravlje na kvadrat' na čije je snimanje stigao ravno s glumačkog seta. U emisiji je govorio o svojim dnevnim rutinama, ali i kako je izgubio 10 kilograma. Prvo se osvrnuo na početak svog dana.

- Obično se budim oko 06:40. Na Velesajmu sam, tamo gdje je studio oko 7, a u 07:15 je akcija. Ja do tada vozim, šminkaju me, obučen sam, ali spavam -  priznao je glumac, a potom je progovorio i o gubitku kilograma.

- Pa izgubio sam desetak kila zadnjih par godina. Smijem li to reći? 77 kilograma imam u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri kile. Posao, frka-trka, obaveze. Dogodi se često da ne stignem pojesti. Evo danas sam pojeo pola ručka i onda su rekli krećemo na set. Onda sam drugu polovicu uzeo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio snimati -  ispričao je. Otkrio je i kako stoji s vježbanjem. 

- Uskoro peti put po redu krećem vježbati - našalio se glumac. Momčilo je komentirao i voli li depilacije i kozmetičke tretmane, ili se ipak drži klasike. 

- Tu sam neki staromodan tip. Nisam od depilacija. Možda neko skraćivanje da, ali nisam od odlazaka u salon i nečeg takvog – rekao je.

Inače, Momčilo se razvodi od supruge nakon pet godina braka. Vijest o razvodu crnogorskog glumca i glumice Jelene Perčin (41) nedavno je iznenadila javnost. Jelena je u intervjuu za Gloriju  potvrdila ovu vijest. 

- Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi - rekla je te dodala da joj je teško, no da je koncentrirana na to da bude maksimalno prisutna radi djece.

Inače, Jelena i Momčilo zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4). Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije "Zora dubrovačka" 2013. godine. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije