Heidi Klum

'Mnogi me žele umiroviti i kažu da sam prestara za donji veš...'

Foto: Instagram
1/3
01.03.2018.
u 09:35

Zašto uvijek moramo gledati 20-godišnjakinje i i 30-godišnjakinje u kampanjama? Zašto ne mogu angažirati i starije žene, rekla je njemačka manekenka Heidi Klum

U posljednje vrijeme nosim se s primjedbama o svojoj dobi. Kažu mi: 'Pa imaš 45 godina, zašto nećeš predati štafetu mlađima', ispričala je manekenka Heidi Klum (44) u ponedjeljak u emisiji Ellen DeGeneres (60). Smeta joj što ljudi misle da ima rok trajanja i smatra da se sve žene imaju pravo osjećati seksi, a ne samo one mlađe od 40, piše 24sata.hr.

- Zašto uvijek moramo gledati 20-godišnjakinje i i 30-godišnjakinje u kampanjama? Zašto ne mogu angažirati i starije žene - rekla je Klum. Dodala je da će se baviti manekenstvom dok joj ne bude dosta, a nedavno je napravila novu kolekciju donjeg rublja u kojem je sama pozirala kako bi ga predstavila. Njezina kampanja se jako svidjela obožavateljima koji su joj udijelili brojne komplimente. 

- Izgledaš fantastično. Tvoje divne, duge noge se protežu kroz dvije vremenske zone. Prava si božica - komentirali su zadovoljni fanovi i dodali kako nije uopće bitno što prodaje kada je reklama tako primamljiva. Jedan je istaknuo kako je odlučio kupiti supruzi isto rublje nakon što je vidio Heidi u njemu. Manekenka je otkrila DeGeneres kako je spremna za traženje ljubavi u životu. 

- Jako sam sama i spremna za potragu za dečkom - istaknula je Heidi koja je u listopadu prošle godine prekinula s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom (31) nakon što ju je nekoliko puta prevario. Neko vrijeme su kružile glasine da se manekenka viđa s glumcem Adrienom Brodyjem (44) no Klum je to opovrgnula. U emisiji je otkrila da se 'pali' na repera Drakea (31) i glumca Joaquina Phoenixa (43). 

Heidi je bila u braku s pjevačem Sealom (55) i imaju kćer Lou (8) te sinove Henryja (12) i Johana (11). S bivšim dečkom, talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom (67) dobila je kćer Helene (13).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije