IMAO JE PROBLEMA U PROŠLOSTI

Mladen Grdović iskreno: Ja sam od onih koji popiju tri bevande i gotovi su

Mladen Grdović
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
12.06.2023.
u 21:56

Pjevač je ispričao kako se zadnja dva mjeseca posvetio treninzima i svaki dan trči i radi trbušnjake

S pjesmom “Dalmatinka mala” jedan od naših najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, Mladen Grdović (64) nastupio je ovog vikenda na CMC festivalu u Vodicama.

- Sve pjesme s ovog mog albuma osobna su posveta mojoj Dalmaciji i ljubavi kao najdivnijem osjećaju, a ova pjesma je više u stilu ‘Crvenog Ferrarija’ i ima tu dozu duhovitosti pa mi se i učinila najprikladnija za CMC festival jer upravo njega krasi ta ležernost i dobar osjećaj koji možemo podijeliti s publikom ne strahujući od bodovanja žirija - rekao je Mladen Grdović uoči festivala.

Nakon nastupa u razgovoru za 24 sata pričao je o svom sportskom načinu života i ispričao koliko je kilometara mogao nekada pretrčati, a koliko može sada. - Oduvijek sam bio sportaš. Doma imam više od 20 zlatnih medalja. Zadnja dva mjeseca posvetio sam se treningu. Radim trbušnjake, a svaki dan i trčim. No ne mogu kao nekad trčati 14 km, sad jedva uspijem sedam - rekao je Grdović. 

Poznato je kako je u prošlosti imao problema s alkoholom i sada veli kako je njegov problem što teško podnosi alkohol. - Ja sam od onih koji popiju tri bevande i gotovi su. No nikad nisam pušio i drogirao se, za to sam zahvalan Bogu. Jednostavno ne podnosim alkohol, ali moraš nešto - govori pjevač. 

 

Javnost je bila upoznata i s turbulentnim odnosom Mladena Grdovića i njegove sada bivše supruge Brankice (51). Brankica i Mladen često su se svađali i mirili, a njihov brak službeno je okončan prije tri godine na Općinskom sudu u Zadru.
Pjevač je prošle godine po prvi puta progovorio o njihovom razvodu i otkrio u kakvim je odnosima danas s Brankicom. 

- Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života, iako više nismo zajedno - rekao je Mladen za Slobodnu Dalmaciju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije