CAMILA STERLING

Mlada pjevačica (24) pronađena mrtva u hotelu, u sobi je bila s menadžerom

Camila Sterling
Instagram
19.04.2023.
u 18:52

Camilin menadžer trenutno nije osumnjičen niti priveden te je surađivao s policijom oko svega. On je ovaj događaj opisao kao 'strašnu tragediju'.

Kolumbijska pjevačica Camila Sterling (24) pronađena je mrtva u kadi hotelske sobe u Miamiju, piše Daily Mail. Pjevačica je navodno bila u sobi s menadžerom Davidom Bolnom (46) koji je sobu i unajmio.

David je sobu navodno napustio oko 4 ujutro, a policija je njezino tijelo pronašla tek poslijepodne.U sobi su pronađene i neke supstance pa se čekaju obdukcijski nalazi kako bi se utvrdio uzrok smrti. Njezin menadžer trenutno nije osumnjičen niti priveden te je surađivao s policijom oko svega. Bolno je ovaj događaj opisao kao 'strašnu tragediju'.

- Zbilja mi je bila draga. Pomagao sam joj oko glazbene karijere... Ovo je strašna tragedija. Ranije jutros sam napustio sobu, pa nisam bio tamo kad su je pronašli. Zbilja je tužno, ona je netko tko je zaista bio drag i bila je stvarno dobra osoba – rekao je. Bolno je inače poznat kao menadžer brojnih poznatih lica među kojima su i Drake i Post Malone.

 

 

Inače, Camila je na društvenim mrežama objavljivala različite fotografije, a imala je više od 16,5 tisuća pratitelja na Instagramu. Na ovoj društvenoj mreži često je objavljivala fotografije s bazena i iz putovanja, kao i neke snimke sa snimanja spotova i iz studija. 

Popularna je bila i na TikToku gdje je često objavljivala razne plesne videe i izazove, a  trenutno je radila na novoj glazbi. Glazbenica je do sada objavila dvije pjesme; „Hookah“ i „Moet“ i to prije mjesec dana, a na YouTubeu je imala tisuću pretplatnika. 

„Hookah“ ima 419.000 preslušavanja, dok „Moet“ ima 29.000 pregleda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije