ODABRALA ZARINU

'Mislila sam da ćeš izgledati poput Pepeljuge', Kate se ispričala trogodišnjakinji jer nije odjenula lijepu haljinu

05.02.2020.
u 12:45

Trogodišnja Annabel veselila se susretu s vojvotkinjom od Cambridgea jer je mislila da će sresti "pravu princezu u lijepoj haljini", baš poput Pepeljuge

Kate Middleton ispričala se malenoj djevojčici jer "nije odjenula lijepu haljinu", nakon što joj je trogodišnjakinja rekla da se veselila što će upoznati "pravu princezu" prilikom posjeta vojvotkinje od Cambridgea i princa Williama gradu Swansea u Walesu. Rhian Costello i njezina kći Annabel upoznale su kraljevski par, a majka je rekla da je njezina kći bila jako uzbuđena zbog toga, prenosi Daily Mail.

Annabel je velika obožavateljica bajki, osobito Pepeljuge, pa se nadala da će Kate biti u raskošnoj haljini, što joj je i rekla. Kate joj je odgovorila:

– Jako mi je žao što danas ne nosim lijepu haljinu poput Pepeljuge.

 

 

Annabelina majka je za FEMAIL rekla da su sat vremena čekale na dolazak kraljevskog para te da je Annabel bila iznimno uzbuđena što će upoznati pravu princezu, baš poput Pepeljuge. 

– Stvarno smo sretni što se zaustavila baš ispred nas. Zahvalila sam joj što nas je posjetila u Walesu. U jednom je trenutku krenula pozdraviti Annabel, koja je bila u mojem naručju i tad ju malena pitala zašto ne nosi haljinu poput princeze iz bajki – rekla je Rhian. 

Bez obzira na to što je trogodišnjakinja bila pomalo razočarana odjevnom kombinacijom vojvotkinje Catherine, razveselila joj se i zagrlila je. Dodala je da je Kate bila jako ljubazna i da se nada da će se za desetak godina Annabel sjetiti ove posebne prilike i shvatiti da je bila riječ o jednom uistinu nevjerojatnom susretu. 

Umjesto "lijepe" haljine, Kate je odabrala dugački, mornarskoplavi kaput iz Hobbsa, čija je cijena oko 349 funti i kombinirala ga s crvenom pletenom haljinom iz Zare, visokim crnim čizmama, Mulberry torbom i Beulah maramom s uzorkom srca. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije