Susjedi su zvali hitnu:

Mischa Barton završila na psihijatriji

dfsdfs
27.01.2017.
u 15:30

Mischa Barton (31) hospitalizirana je nakon što su je susjedi vidjeli kako visi s ograde i vrišti. Oni su pozvali hitnu pomoć koja ju je odvela na psihijatrijsko liječenje na koje je glumica kasnije i dobrovoljno pristala, prenosi 24sata.hr

Svjedoci tvrde da je zvijezda serije 'O.C.' vikala da joj je majka vještica, a kasnije je počela govoriti da se bliži smak svijeta te je vrištala i dozivala Ziggyja Stardusta, svog psa.

 

U trenutku kada je pomoć stigla, Mischa je nosila samo bijelu košulju i kravatu. Ovo nije njen prvi posjet mentalnoj instituciji. Naime, glumica je 2009. godine nazvala hitnu pomoć zbog zubobolje, a oni su je zbog njenog lošeg psihičkog stanja prisilno poslali na liječenje.

 

Tamo je provela desetak dana, a kasnije je izjavila da joj je dobro došao odmor te da je u bolnici imala vremena razmišljati o sebi. Nakon toga je tvrdila da je njena majka Nuala Barton kriva za taj psihički slom.

- Svima se predstavljala kao moja menadžerica i potkradala me. Duguje mi milijune dolara i izbacila me iz vile na Beverly Hillsu koju sam ja platila - rekla je tada Mischa.

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije