ZA RTL DANAS

Milan Popović prvi put se oglasio i ispričao svoju stranu priče

20.06.2017.
u 20:20

Žao mi je ako je to shvatila kao psihičko zlostavljanje, nadam se da će to proći i da ćemo uspostaviti normalnu komunikaciju, rekao je Milan Popović.

Milan Popović u RTL-u Danas odgovorio je na optužbe koje je na njegov račun u RTL-u Direkt iznijela Severina.

– Odmah da vam kažem da ne želim reći ništa loše o majci svog djeteta i ako je istina da je sad nedavno izgubila dijete zbog stresa koji je ovaj proces prouzrokovao, jako mi je žao zbog toga. Oni su mladi i siguran sam da će imati novu mogućnost za djetetom. Mogu zamisliti kolika je to tuga i žalost za jednu obitelj, rekao je Popović o Severininim navodima, dodavši da ne bi ulazio u detalje njezinog intervjua za koji je rekao da je 'pun neistina'. 

– To kako se majka osjećala i kako je proživljavala te situacije, to je samo ono kako ona to pamti. Žao mi je ako je to shvatila kao psihičko zlostavljanje, nadam se da će to proći i da ćemo uspostaviti normalnu komunikaciju – dodao je Popović.

Na pitanje što je sporno u ovoj sudskoj odluci Severini i njegovom odvjetničkom timu, Popović je rekao: Jedino što se promijenilo u odnosu na prethodnu presudnu jest ta da sada imam šest dana više s našim sinom, prije sam imao devet dana, ta odluka je od ožujka 2014. godine. Sve ostalo je isto. 

Govoreći o djelu presude prema kojoj je određeno koliko dijete provodi s ocem, kaže: Postoji format u kojem se ta presuda piše i ja vam odgovorno tvrdim da je princip na kojem je ova mjera donesena 50:50. Pola vremena s našim sinom provodim ja, a pola Severina. 

Na pitanje koliko mu je dijete privrženo i koliko su bliski, kaže: Ja ne objavljujem fotografije sa sinom, no mogu vam reći da je jednako privrženo meni koliko i majci i da će uvijek tako biti. To je termin koji se sve više koristi kod struke - 'dualna privrženost', dokazano je da majka djetetu daje njegu i toplinu, a otac daje avanturistički duh, radoznalost i razigranost, rekao je Popović za RTL Direkt.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?