PREVIŠE ŽURI

Michelle Obama dala je koristan savjet Meghan čije su ambicije velike

Reuters/Pixsell
04.12.2018.
u 08:26

Pritisak koji osjećate, i od sebe i od drugih, ponekad je pretežak. Stoga je moj glavni savjet da malo zastane, poručila je bivša prva dama Amerike vojvotkinji od Sussexa

Michelle Obama, bivša američka prva dama, udijelila je mudar savjet vojvotkinji od Sussexa o tome kako se nositi sa životom pod povećalom javnosti, prenosi u ponedjeljak BBC. 

"Poput mene, Megan vjerojatno nije ni slutila da će živjeti takvim životom", izjavila je Obama časopisu Good Housekeeping.

"Pritisak koji osjećate, i od sebe i od drugih, ponekad je pretežak", dodala je.

"Stoga je moj glavni savjet da malo zastane, promisli i ne žuri", kaže supruga bivšeg predsjednika Baracka Obame.

Michele kaže da je nekoliko prvih mjeseci u Bijeloj kući provela brinući se o kćerima, o tome da se prilagode novoj školi i steknu nove prijatelje "prije nego je krenula u nešto ambicioznije".

"I mislim da je to ispravno", rekla je.

Michelle Obama pokrenula je nekoliko inicijativa u osam godina provedenih u Bijeloj kući, s posebnim naglaskom na prehranu i zdravlje djece.

Otkako je prošle godine ušla u britansku kraljevsku obitelj, Megan je već uključena u nekoliko projekata, uključujući humanitarnu kuharicu za pomoć stradalima u požaru u zgradi Grenfell Tower u Londonu, navodi BBC.
 

I prije nego što je postala vojvotkinja od Sussexa, bivša glumica glasno se zauzimala za društvene ciljeve, među ostalima i za jačanje položaja žena u društvu, cilj koji dijeli i Michelle Obama.  

Meghan trenutno proživljava teško razdoblje jer britanski mediji pišu o njenim velikim ambicijama i teškom karakteru zbog kojeg ju je napustila i osobna asistentica, a zbog kojeg je imala i problema s Kate Middleton.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije