Htio osnovati obitelj:

Michael je očajnički želio postati otac

George Michael
Foto: 'KAI PFAFFENBACH'
30.12.2016.
u 13:00

George Michael htio je postati otac, pišu strani mediji. Glazbenik je veliki korak htio napraviti sljedeće godine, ali to nažalost nije uspio, prenosi 24sata.hr

- Njegov najveći san je bio da ima dijete - rekao je izvor. Svidjela mu se ideja surogat majke, a za to ga je inspirirao njegov prijatelj Elton John (69), koji je sa svojim partnerom Davidom Furnishem (54) učinio istu stvar. Njima je surogat majka rodila Zacharyja (6) i Elijaha (3).

Instagram | Autor: Instagramfoto: Instagram

- Želio je posvojiti dijete ili pronaći surogat majku. Obitelj je htio osnovati sljedeće godine, a Elton i David su mu pomagali - pričaju Georgeovi prijatelji.

Bez djece Michael se osjećao 'nepotpuno'. Smatrao je kako bi i njegovoj pokojnoj majci bilo drago kada bi imao obitelj stoga je sve pomno planirao.

 

FILE PHOTO: Singer George Michael reads a statement at the headquarters of Project Angel Food in Los Angeles | Autor: © Reuters Photographer / Reuterfoto: Â© Reuters Photographer / Reuter

Glazbenik je bio kum djeci svojih slavnih prijatelja koji su ispričali kako je on s njima obožavao provoditi vrijeme.

- Bio je odličan s djecom i sigurno bi bio dobar roditelj - rekao je njegov prijatelj Gary Farrow.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije