poštenje

Mia Begović zahvalila osoblju u bolnici: "Moj duboki naklon, vraćate moral na osnovne postavke ljudskosti"

mia begović
Luka Stanzl/Pixsell
12.11.2021.
u 20:32

Glumica Mia Begović na svojem je Facebook profilu podijelila lijepu gestu koja joj se dogodila nakon odlaska u bolnicu te je zahvalila djelatnicima koji su joj vratili novčanik.

Proslavljena hrvatska glumica Mia Begović na svojem je Facebook profilu podijelila lijepu gestu koja joj se dogodila nakon odlaska u bolnicu te je zahvalila djelatnicima koji su joj vratili novčanik. 

- Hvala, osim što brinete o našem zdravlju, vraćate moral na osnovne podatke ljudskosti. Moj duboki naklon. Tijekom kontrolnog pregleda, zagubila sam novčanik, od panike i zahvalnosti - napisala je Mia uz screenshot maila koji je dobila od bolnice u kojem piše: 'Poštovana, obavještavamo vas da je vas novčanik s dokumentima i novcem danas poslije podne u Klinici za tumore. Možete doći na glavnu portu'.

Inače, glumica ove godine slavi 35. godišnjicu profesionalnog bavljenja glumom i 20. godišnjicu propadanja Satiričkom kazalištu Kerempuh, kako kaže ansamblu najboljeg teatra u Hrvatskoj, a u nedavnom intervjuu otkrila je detalje iz svoje glumačke karijere koja je počela i prije 1986. godine kada je tek s obranjenom diplomom Akademije dramskih umjetnosti u rukama sjela na ponoćni vlak Zagreb – Beograd na koji su je dopratili kolege s fakulteta.

Mia je tijekom bogate karijere igrala u više od 70 glavnih uloga te osvojila brojne nagrade i priznanja. Među njima svakako treba izdvojiti nagradu Afrodita koju je 1986. dobila kao najpopularnija glumica Jugoslavije, nagradu Histrion za ulogu barunice Lehotske na Zagrebačkom histrionskom ljetu 1998. i nagradu Orlando Dubrovačkih ljetnih igara 1996. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije