nerazdvojni od prošlog ljeta

'Menopauza me 'uspavala', ali zbog dečka nosim seksi rublje'

Youtube Screenshot
05.02.2018.
u 19:44

Nekadašnja zvijezda Baywatcha i francuski nogometaš Rami nerazdvojni su od prošlog ljeta kada su se upoznali u Monacu. Nije im prepreka što Adil jako malo govori engleski, a glumica ne zna francuski jezik

Osjetim da imam razne promjene raspoloženja, kao i one fizičke. Zakoračila sam u menopauzu i vrlo sam emotivna i sanjiva. Ipak, i dalje volim nositi seksi donje rublje dok sam doma s dečkom.

Netom prije veze bila sam dosta depresivna i nisam ni sanjala da ću se opet zaljubiti, ispričala je glumica Pamela Anderson (50) jučer u intervjuu za britanski Daily Mail. Tvrdi kako pazi što odijeva pred francuskim nogometašem Adilom Ramijem (32) s kojim proteklih šest mjeseci živi u Marseilleu, piše 24sata.hr. 

- Ne nosim nikakvu sportsku odjeću kad smo zajedno - kaže Anderson. Ne odijeva, kako tvrdi, ni traperice ni ravne cipele. Dodala je kako njezin dečko često ne može vjerovati kako ona izgleda za svoje godine i govori joj da je poput izvanzemaljca. Zafrkava ju da laže njemu i svijetu o svojim godinama te da zapravo ima 30, a ne 50 godina. 

- Traži me da mu pokažem vozačku dozvolu i govori da je nemoguće da tako izgledam. Misli da ima puno mlađih djevojaka koje izgledaju starije nego ja - ispričala je Anderson. Dodaje kako je spremna na to da neće vječno dobro izgledati, a na to priprema i nogometaša. 

Anderson odlazi na Adilove utakmice koje igra u Marseilleu na kojima nosi otmjene haljine, a kaže da su razvili i svoju rutinu u osam mjeseci veze. Glumičin dečko neumorno trenira u vanjskoj teretani kod kuće dok ona odlazi u kupovinu namirnica kako bi mu skuhala večeru. Anderson ističe da ne vole previše govoriti o njihovoj vezi. 

- Želimo zaštiti našu ljubav. Puno je lažnih veza u kojima se ljudi trude da se ih se zamijeti - pojasnila je. Par je nerazdvojan od prošlog ljeta kada su se upoznali na utrci Formule 1 u Monacu. Nije im prepreka što Adil jako malo govori engleski, a glumica ne zna francuski jezik. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije