'Treba mu psihijatar'

Menadžeri napali Deppa zbog trošenja

MRAČNA STRANA JOHNNYJA DEPPA
03.05.2017.
u 14:30

I dalje traju prepucavanja Johnnyja Deppa (53) i njegove bivše menadžerske tvrtke TMG. Na sudu su iznijeli šokantne činjenice kojima tvrde da je glumac trošio više od 2 milijuna dolara mjesečno iako si to nije mogao priuštiti, prenosi 24sata.hr

- On troši nenormalno, treba mu psihijatrijska pomoć - rekli su njegovi bivši menadžeri.

Prema njihovim riječima Depp je rado trošio novac, ali nije htio plaćati porez. Zvijezda 'Pirata s Kariba' potrošila je 75 milijuna dolara na svojih 14 kuća, 5 milijuna na ispaljivanje pepela svog pokojnog prijatelja, pisca Huntera Thompsona po Aspenu u Coloradu i 30.000 dolara mjesečno na vino.

- To je čisti dokaz da on nije mentalno zdrav. On pati od poremećaja kompulzivnog kupovanja - tvrde.

Podsjetimo, početkom godine tvrtka TMG ga je optužila da im duguje više od četiri milijuna dolara i da se svojim trošenjem doveo do lošeg financijskog stanja.

Nakon toga on je tužio njih i naveo da za njega nisu na vrijeme prijavljivali i plaćali porez, da su mu loše vodili financije te da su, bez njegovog znanja, trećoj osobi posudili 10 milijuna dolara.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije