ne znam kako to itko može učiniti

Melanijin tajni polubrat progovorio

Melania Trump
Reuters
02.02.2017.
u 18:45

U travnju prošle godine u magazinu GQ objavljeno je da Melania Trump (46) ima polubrata kojeg njen otac ne želi priznati, no za njega je sudskom odlukom do punoljetnosti plaćao alimentaciju.

Do tog trena nije se znalo da Melania ima četiri godine starijeg polubrata Denisa Cigelnjaka, kojeg je njen otac dobio s bivšom djevojkom, s kojom je prekinuo kad je saznao za trudnoću. Iako sina nikad nije priznao, sud je odredio da će alimentaciju plaćati do njegove 18 godine jer je DNK test potvrdio da je Denisov otac, prenosi Index.hr

Melanijin polubrat tada je rekao da se ne želi javno eksponirati niti traži išta od očeve i Trumpove obitelji.

Nakon tog članka lokalna slovenska televizija ga je kontaktirala. Denis živi u bivšem rudarskom gradiću Hrastniku, oko sat vremena udaljenom od Ljubljane. Rekao im je da unatoč činjenici da nije upoznao oca i polusestre, nikad mu ništa nije nedostajalo.

"Moja mama, tete i njihove obitelji pružile su mi sve, no to ne znači da nisam želio upoznati oca", rekao je.

Viktor Knavs od njegove majke Marije tražio je da pobaci dijete, no ona ga je odlučila zadržati.

"Moja baka ju je uvjerila da od oca traži da plaća alimentaciju, a 18 godina me uzdržavao djed, jer je otac uporno zaboravljao plaćati alimentaciju, unatoč obavijestima suda", ispričao je.

"Ne znam kako itko može zanijekati svoje dijete", dodao je.

Danas živi s partnericom Majom i osmogodišnjom kćeri Mimi u predgrađu Hrastnika, a istaknuo je da bi rado otišao na pizzu i piće s ocem i polusestrama Melanijom i Ines. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije