BIVŠI DIANIN BUTLER

`Meghan Markle treba zatrudniti što prije, Harryu će biti dovoljno dvoje djece`

Reuters
04.08.2018.
u 09:42

Burell je u kraljevsku obitelj ušao s 18 godina i služio je kraljici Elizabeti, a zatim je od 1987. do Dianine smrti 1997. služio njoj.

Paul Burrell (60), bivši butler pokojne princeze Diane, rekao je kako novopečena supruga princa Harrya, Meghan Markle (36) mora zatrudnjeti što prije jer "nema još puno vremena".  

Dodao je i da vjeruje da će Meghan svoje prvo dijete roditi već za vrijeme prve godine braka te da smatra da će princ Harry htjeti dvoje djece. Burell  je u kraljevsku obitelj ušao s 18 godina i služio je kraljici Elizabeti, a zatim je od 1987. do Dianine smrti 1997. služio njoj. Istaknuo je i kako je Meghan htjela slavu koju joj je donijela veza s princem Harryem te da ipak treba biti oprezna oko svojih želja, osvrnuvši se na situaciju s njenim ocem.

" Mislim da je najbolje za sve da zašuti radi svoje kćeri. Netko se za to mora pobrinuti, prije nego nastupe novi problemi", izjavio je Burell, piše Metro.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?