ima stila

Meghan Markle oduševila modnim odabirom: Ovoj haljini nitko ne može naći manu

Meghan Markle
Foto: Instagram
17.09.2023.
u 19:55

Riječ je o haljini brenda Cult Gaia, plavozelene boje (ili boje'mahovine' kako navodi sam brend) s cvjetnim vezom i izrezima duž suknje

Još otkako je objavljena vijest o zarukama s princem Harryjem, oči javnost su uperene u Meghan Markle i njezin stil. Na ovogodišnjim igrama Invictus zaredala je niz sjajnih stajlinga, a stajlingom rezerviranim za zadnju večer za vrijeme koje je održana ceremonija zatvaranja Meghan je i najveće kritičare uvjerila da, bez obzira na sve, ima stila te da se njezinoj besprijekornoj eleganciji teško može pronaći mana, piše Tportal.hr.

Tijekom trajanja Invictus igara, sportskog događaja koji se održava u Njemačkoj, a osmislio ga je njezin suprug, princ Harry, u čast ranjenih, povrijeđenih i bolesnih vojnika, Meghan je nizala odlične stajlige, a njezin izgled na zadnjoj večeri mnogi su opisali kao 'zapanjujuć'.

Riječ je o haljini brenda Cult Gaia, plavozelene boje (ili boje'mahovine' kako navodi sam brend) s cvjetnim vezom i izrezima duž suknje. Meghan je kosu skupila u nisku punđu, što se lijepo nadopunilo s damskim dekolteom bez naramenica. Također je nosila je iste salonke koje je nosila ranije tijekom dana uz bež hlače i sako dok je dodjeljivala nagrade sportašima. Riječ je o nude Aquazarra salonkama, vječnom modelu nosivog uz elegantne dnevne i glamurozne večernje stajlinge.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije