STUDIJA OXFORD ROYALE

Meghan Markle je najpametniji član kraljevske obitelji, princa Harryja nema u top 10

princ harry i meghan
Pa/Pixsell
27.12.2021.
u 10:30

Meghan Markle proglašena je najinteligentnijom osobom u britanskoj kraljevskoj obitelj, pokazala je studija kompanije Oxford Royale. 

Studija je analizirala obrazovanje članova najpoznatije kraljevske obitelji, a upravo je vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja ta koja je ponijela najveće priznanje.

Meghan je od samog ulaska u obitelj plijenila pažnju, ali i bila meta brojnih kritika. Ipak, godine njenog obrazovanja su se isplatile.

Studirala je na elitnom univerzitetu Northwestern u Illnoisu, odakle je ponijela dvije diplome - iz pozorišta i međunarodnih odnosa.

"Živjeti kao član kraljevske obitelji nije lako. Oni su stalno pod lupom javnosti, no Meghan ima odličnu podlogu. Također, sama njena želja da iskoristi svoju platformu kako bi podigla svijest o aktuelnim svjetskim problemima je odraz njene inteligencije", navode iz kompanije.

Druga najinteligentnija osoba na dvoru je Kate Middleton, koja je završila Univerzitet St. Andrews.

Vojvotkinja od Cambridga se još u srednjoj školi pripremala za prestižni univerzitet, a najbolje rezultate ostvarila je iz matematike i umjetnosti, a zatim i engleskog jezika.

Trećom najinteligentnijom osobom proglašen je princ William, koji je završio isti univerzitet kao i njegova supruga Kate.

Zbog odlaska u vojsku obrazovanje princa Harryja je ispaštalo te nije dospio među top deset najinteligentnijih, a listu su popunili njegovi i Williamovi rođaci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije