SAMO ZA KOLEGE

Meghan Markle imala je tajno ime za princa Harryja

Profimedia
07.02.2018.
u 19:34

Kako to uvijek biva, kada netko, gotovo preko noći, postigne svjetsku slavu, njome se pokušavaju okoristiti i svi koji su imali bilo kakav kontakt s tom osobom. Tako je i glumac, koji je u seriji 'Suits' glumio oca Meghan Markle, sada odlučio otkriti neke detalje o vezi američke glumice i britanskog princa, piše Tportal.hr. 

U vrijeme dok je još snimala nove epizode serije 'Suits', koja ju je i proslavila, Meghan Markle svojim je kolegama na setu otkrila tajnu - da je u vezi s princom. Kako javnost o tome ne bi doznala, odlučili su koristiti tajno, kodno ime za njega.

'Upoznala je tog divnog dečka, o kojem smo uvijek pričali u šiframa', otkrio je za medije Meghanin otac u seriji 'Suits', Wendell Pierce, ali isto tako da je postala puno više rezerviranija sa svojim kolegama na setu nakon što se vijest o njezinoj vezi s princom Harryjem proširila medijima.

No, kako to uvijek biva, svi se vole okoristiti i proslaviti na tuđim stvarima, pa je situaciju da je glumio s Meghan Markle, glumac Wendell Pierce odigrao u svoju korist, pa sada daje intervjue mnogim medijima, koji prije nisu praktički ni znali tko je on.

'Kako se snimanje približavalo kraju, imali smo dirljiv trenutak. Bili smo sami, Meghan i ja u sobi, a ja sam joj rekao: 'Znam da će se tvoj život sada promijeniti, no želim da znaš, gdje god se nalazila, ja ću uvijek biti tvoj voljeni, lažni otac'.'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije