VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Meghan Markle ima novi posao, otkrila o čemu je riječ

Meghan Markle
Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.07.2021.
u 08:52

Oduševljena sam što će Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflix i ovim nevjerojatnim producentima zajedno donijeti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz povijest, rekla je Meghan.

Meghan Markle (39), ima novi posao. Vojvotkinja od Sussexa s Netflixom priprema seriju "Pearl". Riječ je o suradnji Netflixa i produkcijske kuće  Archewell Productions koju vode Meghan i Harry, piše Deadline. 

Serija prati pustolovine 12-godišnje djevojčice, koja inspiraciju pronalazi u raznim utjecajnim ženama kroz povijest. 

- Poput mnogih djevojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflix i ovim nevjerojatnim producentima zajedno donijeti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz povijest, rekla je Meghan.

Podsjetimo, Meghan i princ Harry su prije nekoliko mjeseci sklopili višemilijunski ugovor s Netflicom te se pričalo da će im prvi projekt biti dokumentarna serija "Heart of Invictus".

Upravo princ Harry trebao se pojaviti pred kamerama, no serija je pomaknuta za nekoliko mjeseci. Harry i Meghan trenutačno su u Los Angelesu, gdje su u lipnju postali roditelji kćerkice Lilibet Diane. Osim nje imaju i sina Archieja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije