dugo se čekalo

Meghan Markle i princ Harry na božićnoj čestitki prvi put objavili fotografiju kćerke

princ harry i meghan
Pa/Pixsell
23.12.2021.
u 21:05

Na novoj fotografiji, Archie sjedi u krilu svog oca dok se Lilibet smiješi mami

Nova blagdanska čestitka, koja je objavljena u četvrtak, sadrži dugo očekivanu prvu fotografiju kćerke Meghan Markle i princa Harryja - malene Lilibet Diane, koja je rođena 4. lipnja. Na fotografiji je i njezin stariji brat, dvogodišnji Archie Harrison.

Fotografiju s čestitke snimio je Alexi Lubomirski ovog ljeta u domu para u Santa Barbari u Kaliforniji, a prethodno je bio zadužen i za fotografiranje njihovog vjenčanja.

Na novoj fotografiji, Archie sjedi u krilu svog oca dok se Lilibet smiješi mami, piše Klix.ba. 

"Ove, 2021. godine, poželjeli smo dobrodošlicu na svijet našoj kćeri Lilibet. Archie je od nas napravio 'mamu' i 'tatu', a Lili nas je učinila obitelji. Dok se radujemo 2022., dali smo donacije u ime nekoliko organizacija koje odaju počast i štite obitelji – od onih koje su preseljene iz Afganistana, do američkih obitelji kojima je potrebno plaćeno roditeljsko odsustvo", piše u tekstu.

Foto: Alexi Lubomirski

Čestitku je prvenstveno podijelio Rubicon tim - organizacija koju predvode veterani, a koju su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ranije podržavali.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imali su priliku da se povežu sa timom Rubicon ranije ove godine tokom njihove posjete zajedničkoj bazi McGuire-Dix-Lakehurst", pisalo je u objavi.

Navedeno je i da će njihova donacija podržati lokacije za preseljenje izbjeglica širom zemlje, posebno za afganistanske izbjeglice 2022. godine.

Također, istaknuo je i podršku obiteljima kroz plaćeno porodiljsko odsustvo, što je "vojvotkinja od Sussexa ranije okarakterizirala kao humanitarno pitanje za koje vjeruje da se hitno mora riješiti u SAD-u."

Ovo će biti drugi Božić koji par proslavlja u Kaliforniji nakon što su se prošle godine preselili u SAD uslijed odluke da se povuku iz kraljevske obitelji. 

Objavljivanje blagdanske čestitke postalo je tradicija za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, a 2020. je sadržavala ilustraciju fotografije koju je snimila Meghanina mama, a na kojoj su Archie i njihova dva psa, Pula i Guy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije