PALAČA OPET STREPI

Meghan Markle gostovala kod Ellen: 'Nisam mogla priuštiti popravak, u auto sam ulazila kroz prtljažnik'

18.11.2021.
u 12:47

Meghan Markle (40) gostovala je u showu Ellen DeGeneres, a voditeljica je na Instagramu objavila najavu intervjua koji će se emitirati večeras. - "Puno se toga promijenilo otkako je posljednji put Meghan, vojvotkinja od Sussexa, bila na parceli Warner Brothersa. Ne propustite ostatak našeg  intervjua - piše pokraj najave.  U isječku se može vidjeti kako Meghan priča o svom životu prije udaje za princa Harryja. Kazala je kako  je njezin automobil Ford Explorer s kojim je odlazila na mnogobrojne audicije u Hollywood imao pokvarena vozačka vrata čiji si popravak nije mogla priuštiti, pa je morala izlaziti kroz prtljažnik.

- Imala sam vrlo stari Ford Explorer Sport i u određenom trenutku ključ je prestao raditi na vozačevoj strani, tako da nisam mogla ulaziti kroz vrata. Tako bih na audicijama parkirala skroz iza na parkingu, otvorila prtljažnik i ušla, zatvorila vrata i puzala po sjedalima. Pravila bih se da nešto tražim. Parkirala bih na izlazu broj tri i pritrčala, a zaštitari bi mi uvijek poželjeli sreću i izrazili nadu da ću ovaj put dobiti ulogu. Dakle, današnja vožnja je bila prilično drugačija - objasnila je Meghan.

Ellen je godinama dobra prijateljica Meghan i Harryja. Megan i ona upoznale su se u azilu za pse. Vojvotkinja od Sussexa za intervju je obukla 18-ak tisuća kuna vrijednu bijelu bluzu Oscar De La Renta i crne hlače.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije