KRALJEVSKA OBITELJ

Meghan i Harry posjetili New York: Britanci ne prestaju s napadima na princa, a sada imaju i novi razlog

Foto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
23.09.2021.
u 19:14

- Ako si toliko volio djeda, zašto si rekao sve ono o kraljevskoj obitelji u periodu dok je on bolestan ležao u bolnici? - jedan je od komentara nakon što je Harry govorio o princu Philipu u emisiji posvećenoj njemu.

Meghan Markle i princ Harry trenutačno su u New Yorku gdje su započeli trodnevni posjet tom gradu. Tamo su odali počast žrtvama poginulim u terorističkom napadu na Blizance 11. rujna 2001. godine i izrazili sućut njihovim obiteljima i prijateljima koji su ostali bez svojih voljenih. 

Inače, jučer je na BBC-ju emitirana emisija o princu Philipu kojoj su o njemu pričali članove njegove obitelji te su prikazane snimke iz njegovog života. Ono što je iznenadilo brojne gledatelje jest to da se u emisiji pojavio i princ Harry te je lijepo govorio o svojem djedu i baki čime Britanci nisu bili nimalo oduševljeni. 

"Više od svega nedostaje mi njegov smisao za humor. No nedostaje mi više zbog bake jer znam koliko je bila nevjerojatno snažna uz njega. Znam i da će bez njega biti dobro. Njih dvoje su bili najljepši par ikad. Iza onog što je vidio svijet bile su dvije osobe koje su bile jako zaljubljene i obje su od najranije dobi posvetile svoj život službi", rekao je.

Na Twitteru ove Harryjeve riječi nisu naišle na odobravanje te su ga nazvali licemjerom. Razlog tome je intervju koji je on dao sa suprugom Meghan Markle popularnoj voditeljici Oprah u kojem su iznijeli niz optužbi među kojima i onu za rasizam. 

"Ako si toliko volio djeda, zašto si rekao sve ono o kraljevskoj obitelji u periodu dok je on bolestan ležao u bolnici?", jedna je od reakcija. "Zašto su zvali princa Harryja kad ih je prije nekoliko mjeseci popljuvao?", pitali su se neki.  

"Ovo je neugodno gledati, ovaj čovjek je tako neiskren", komentirali su. 

"Harry, gdje su sad traume koje se prenose generacijama u vašoj obitelji?", još je jedno pitanje. 

Podsjetimo, princ Philip je proljetos umro u 100. godini života. Kraljica Elizabeta i on bili su u braku koji je bio popraćen mnogim skandalima, ali svi tvrde da su se jako voljeli te da joj je on bio veliki oslonac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije