NJENA PRAVILA

Meghan i dalje prkosi tradiciji, ovaj put u odabiru pratnje do oltara

Reuters
05.01.2018.
u 09:46

Glumica ne želi da je na vjenčanju do oltara prati tata Thomas, odlučila je da će to biti njena mama Doria, a vidjet ćemo što o tome misli kraljevska obitelj.

Zaručnici Meghan Markle i princ Harry odlučno prkose svim tradicijama kraljevske obitelji kad je u pitanju njihove vjenčanje. 

Nova informacija, koju prenosi  US Weekly, uznemirila je Harryjevu obitelj, jer njegova zaručnica želi da je do oltara prati mama Doria Ragland, što nije običaj i uvijek otac ili muški član obitelji mladenku prati do oltara.

- Vjenčanje se bliži, a njih dvoje su odlučni u tome da sve bude po njihovom pa je tako Meghan odlučila da će je umjesto tate Thomasa do oltara pratiti mama Doria. Meghan i Harry poštuju tradiciju i članove kraljevske obitelji, ali ovo je samo njihov dan i žele da bude po njihovom guštu - tvrdi izvor blizak paru.

Navodno princ i glumica za vjenčanje pripremaju još neka nimalo tradicionalna iznenađenja za svoje vjenčanje i žele da među uzvanicima bude što više njihovih prijatelja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije