NEOBIČAN PAR

Megan Fox i njezin dečko na holivudski party stigli su povezani lancem

instagram
06.12.2021.
u 17:48

Par se na crvenom tepihu pojavio u crnim odjevnim kombinacijama i povezan srebrnim lančićem na noktima malih prstiju.

Glumica Megan Fox i njezin partner, pjevač Machine Gun Kelly u subotu navečer su se na predstavljanju u Hollywoodu reperove nove uniseks linije lakova za nokte UN/DN LAQR pojavili povezani srebrnim lancem, želeći pokazati da je njihova veza doslovno neraskidiva, pišu američki mediji.

Par se na crvenom tepihu pojavio u crnim odjevnim kombinacijama i povezan srebrnim lančićem na noktima malih prstiju. Brittney Boyce, koja je osmislila reperovu liniju lakova za nokte na Instagramu je napisala da je, pošto su se nalakirani nokti pjevača i glumice osušili, upotrijebila pearcing kojim ih je probušila te je na nokte pričvrstila alke, a na njih stavila dva srebrna lanca kojim je povezala zaljubljeni par. 

Foto: Instagram

Događaju su prisustvovale i zvijezde poput Avril Lavigne, Charli i Dixie D’Amelio, Chase Hudson i Jessie Jo Stark.Par je u vezi od svibnja 2020. Upoznali su se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass".

Fox je kasnije nekoliko puta rekla da je osjetila neobičnu povezanost s Kellyjem čim ga je ugledala prvi put: "Znala sam da će iz ovog odnosa izrasti nešto veliko, odmah sam osjetila da smo duboko i posebno povezani".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?